Misterul posibilului câştigător la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Valer s-a închis în casă şi a transmis prin apropiaţi că e copleşit de presiunea mediatică la care e supus. Românul a afirmat că a indicat doar cinci dintre cele şase numere câştigătoare. Loteria a anunţat că biletul cu potul cel mare a fost validat în localitatea în care trăieşte bărbatul.

Cei 9.100 de locuitori din Silleda, Galicia, sunt în fierbere de două zile. Un localnic este câştigătorul sumei de 7,7 milioane de euro la Loteria Primitiva, după cum au anunţat organizatorii.

Contactat telefonic, secretarul primăriei din Silleda a spus că acesta este cel mai mare premiu câştigat vreodată în comunitatea spaniolă Galicia.

Locuitorii din Silleda sunt convinşi că norocosul este un român, Cristian Valer (29 de ani), care, însă, infirmă câştigul.

Potrivit afirmaţiilor făcute de român a doua zi după extragere, în faţa unor cunoscuţi, la o bere, el ar fi ghicit cinci dintre cele şase numere, echivalentul unui premiu de aproape 2.500 de euro.

Minciuna, infirmată de Loterie

Datele de pe site-ul oficial al Loteriei infirmă spusele românului. La extragerea de sâmbăta trecută, au fost două bilete care au câştigat potul cel mare, fiecare în valoare de 7,7 milioane de euro.

Biletele au fost vândute la Barcelona şi la Silleda, în Galicia. Taloanele cu cinci numere ghicite, din şase, au fost achiziţionate din Murcia, Barcelona, Las Palmas, Madrid, Malaga şi Zaragoza.

Astfel, zvonul că românul din Silleda este câştigătorul celor 7,7 milioane de euro s-a răspândit cu viteză.  Chiar de a doua zi de când s-a bănuit că el ar fi câştigătorul, bărbatul parcă a dispărut.

Dacă duminică fusese văzut prin localitate, de luni, tânărul s-a izolat în casă şi şi-a închis mobilul, din cauza presiunii mediatice exercitate asupra sa.

El a continuat să transmită prin apropiaţi că nu este el câştigătorul şi că a ghicit doar cinci dintre cele şase numere de la loterie.

Citiţi, în această seară, pe adevarul.es, primele declaraţii în exclusivitate ale românului care a câştigat 7,7 milioane de euro la loto!


Citește pe adevarul.es în ce sector i-a recomandat românului să investească secretarul primarului din Silleda

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite