Minorii infractori din Madrid se solidarizează cu copiii săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 25 de infractori minori, printre care şi români, au făcut o campanie de strângere de jucării pentru copiii săraci din sătucul peruan Jesus de Nazaret. Adolescenţii care au avut

Peste 25 de infractori minori, printre care şi români, au făcut o campanie de strângere de jucării pentru copiii săraci din sătucul peruan Jesus de Nazaret.

Adolescenţii care au avut această iniţiativă au comis infracţiuni şi au fost obligaţi de lege să presteze servicii în folosul comunităţii, sub supravegherea oamenilor legii.

Ei s-au oferit voluntari pentru a-i ajuta pe copiii peruani. În cursul lunii decembrie, micii infractori au adunat peste 150 de jucării noi sau uzate, pe care le-au spălat şi le-au reparat.

Odată finalizată campania, Agenţia de Reeducare şi Integrare a Minorului Infractor a trimis jucăriile în localitatea peruană.
   
Grupul de adolescenţi a mai realizat astfel de activităţi şi a colaborat cu fundaţii, adăposturi pentru săraci şi colective de imigranţi cu resurse financiare precare.

Autorităţile spaniole îi încurajează pe minori în desfăşurarea campaniilor, pentru ca aceştia să devină mai solidare şi să intre în contact cu persoanele nevoiaşe.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite