Malaga : 25 de ani de închisoare pentru că și-a omorât iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul care și-a înjunghiat iubita de 33 de ori cu o foarfecă a fost condamnat, astăzi, de judecătorii din Malaga.

După aproape un an și jumătate de proces, românul Marian F. (25 de ani) și-a primit pedeapsa, pentru că și-a ucis iubita. Cei nouă membri ai instanței de judecată au decis în unanimitate că românul este vinovat de crimă cu premeditare. Marian F. a fost condamnat la 25 de ani de închisoare și plata unei indemnizații în valoare de 200.000 de euro către familia victimei.

Potrivit rechizitoriului, românul avea o relație de doi ani cu o sudamericană în vârstă de 25 de ani, dar nu locuiau împreună. În data de 22 octombrie, românul s-a luat la ceartă cu iubita sa, deoarece tânăra vroia să îl părăsească. Marian F. a declarat la proces că femeia avea o relație cu proprietarul restaurantului în care lucra și că cei doi intenționau să se mute împreună într-un apartament. Marian a luat o foarfecă și a înjunghiat-o pe iubita sa de 33 de ori. El a lăsat victima în apartament și a plecat.

 Vecinii au auzit strigătele femeii și au anunțat agenții Poliției Naționale. Din nefericire, în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, femeia murise, din cauza unei hemoragii puternice.
Imediat după ce a comis crima, Marian F. a plecat cu un autobuz spre  România. După câteva ore, el a fost prins și arestat de agenții Poliției Naționale, pe autostrada N-III.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite