Malaga: Consilierul lui Bush lucreazã la primãria din Malaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Malaga: Consilierul lui Bush lucreazã la primãria din Malaga
Malaga: Consilierul lui Bush lucreazã la primãria din Malaga

Primarul oraşului l-a angajat pe americanul Marc Collier Sanderson, cu scopul de a atrage investitori din SUA şi Canada.

Sanderson a rãmas în şomaj în luna ianuarie, dupã ce a fost nevoit sã pãrãseascã postul de şef de cabinet al anteriorului ambasador SUA în Spania, când s-a schimbat guvernul SUA.

Noul consilier va începe lucrul în luna aprilie, salariul sãu fiind asemãnãtor celui pe care îl primea la ambasadã, şi anume 70.000 de euro brut anual.

Într-o notã de presã, primarul Francisco de la Torre a fãcut o scurtã prezentare a noului sãu angajat: „Sanderson a terminat Facultatea de Informaticã şi Matematicã a Universitãţii din Dallas, a lucrat în cadrul Serviciului de Imigraţie din Statele Unite şi a participat la Congresul Mondial pentru Imigranţi, celebrat în Barcelona în 2004”, a declarat primarul.

Cu ajutorul americanului, primãria doreşte sã facã mai cunoscut oraşul în SUA şi Canada, cu scopul de a atrage investitori în domenii precum informaticã, energie neconvenţională şi comunicare.







Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite