Madrid: Mai multe sãli de judecatã

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în Comunitatea Madrid, s-au dat în functiune 24 noi sãli de judecatã, dintre care 17 în capitalã, iar celelate în alte orase din comunitate precum: Arganda del Rey, Colmenar Viejo,

Ieri, în Comunitatea Madrid, s-au dat în functiune 24 noi sãli de judecatã, dintre care 17 în capitalã, iar celelate în alte orase din comunitate precum: Arganda del Rey, Colmenar Viejo, Getafe, Parla, Torrejon de Ardoz  si Mostoles.

Printre ele se aflã si prima judecãtorie dedicatã exclusiv cazurilor de violentã în familie, în orasul Leganes, care a fost inaugurat de cãtre presedinta regionalã a Comunitãtii Madrid, Esperanza Aguirre.

Conform Agentiei de Stiri EFE, Aguirre a afirmat cã datele pe care le detine în prezent, referitor la victimele acestor abuzuri, sunt îngrijorãtoare.

„Numãrul victimelor în rândul imigrantelor este mult mai ridicat decât în anii precedenti, aproximativ 25% din total, motiv pentru care trebuie sã dedicãm mai mult timp acestor colective”, a declarat Aguirre.

Presedinta a amintit cã Guvernul regional a decis sã investeascã 3.500.000 de euro pentru îmbunãtãtirea judecãtoriilor din regiune.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite