Madrid: Un puşcăriaş român a făcut greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 20 de zile, un român a făcut greva foamei într-un penitenciar din Comunitatea Madrid. El a fost arestat anul trecut, pentru falsificare de cărţi de credit şi era nemulţumit de

Timp de 20 de zile, un român a făcut greva foamei într-un penitenciar din Comunitatea Madrid. El a fost arestat anul trecut, pentru falsificare de cărţi de credit şi era nemulţumit de cursul lent al anchetei judiciare. Vineri dimineaţa un cunocut al acestuia a anunţat autorităţile române.

"O delegaţie a Ambasadei s-a deplasat la penitenciarul din Valdemoro, unde a purtat discuţii cu deţinutul şi cu persoanele din conducerea închisorii", a declarat Camelia Teodorescu, al treilea secretar din cadrul Ambasadei României la Madrid.

Imediat dupăplecarea autorităţilor române, deţinutul a încetat greva foamei. Conducerea penitenciarului le-a comunicat membrilor delegaţiei că în cazul în care românul ar fi continuat greva, medicii închisorii ar fi dispus hrănirea lui pe cale artificială. Camelia Teordorescu a mai precizat că, până acum, lucrătorii Ambasadei nu s-au mai confruntat cu un astfel de caz.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite