Madrid: Au fost internaţi 13 suspecţi de gripă porcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Spitalul Carlos III din Madrid au ajuns 13 persoane care prezintă simptome de gripă porcină. Deocamdată, nu a fost confirmat nici un caz.

Toate persoanele suspecte de gripă porcină din Comunitatea Madrid se află internate în Spitalul Carlos III din capitală. Până în prezent,  în unitatea spitalicească sunt ţinuţi sub observaţie 13 pacienţi. Potrivit normelor Ministerului Sănătăţii din Spania, persoanele suspecte de gripă porcină sunt izolate de restul pacienţilor, până în momentul în care medicii dispun de rezultatul analizelor.

Pacienţii care se prezintă cu diferite boli la Spitalul Carlos III din Madrid sunt trimişi în alte unităţi spitaliceşti. Conducerea unităţii a luat această măsură pentru a rezerva paturile pentru eventualele cazuri de gripă porcină. În spitalul madrilen a fost amenajată o zonă specială, cu 70 de locuri, pentru pacienţii suspecţi de această boală. În Comunitatea Madrid, investigaţiile medicale pentru detectarea viruslui gripei porcine se efectuează numai în laboratorul din localitatea madrilenă Majadahonda, care dispune de tehnologia necesară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite