Madrid : Un deţinut a evadat din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puşcăriaş, în vârstă de 27 de ani, fugit din penitenciarul din Aranjuez, profitând de faptul că trebuia să iasă din puşcărie pentru a participa la un curs de formare profesională.  

Un bărbat care îndeplinea o pedeapsă pentru cinci infracţiuni de furt şi ultraj, a reuşit să evadeze din închisoarea din Aranjuez (Comunitatea Madrid). E.F. (27 de ani) a fost încarcerat în anul 2003 şi urma să fie eliberat în 2012. Surse din cadrul penitenciarului au afirmat că E.F. participa la un curs de grădinar, organizat de Ministerul Mediului în colaborare cu fundaţia Biodiversidad, care aparţine de Ministerul de Interne.

Săptămâna trecută, deţinutul trebuia să iasă din închisoare pentru a face practică într-o pădure din apropiere. În timp ce colegii săi se îndreptau spre autocarul care îi transporta la pădure, E.F. a fugit şi s-a urcat într-o maşină aflată în parcarea pentru vizitatori, unde îl aştepta un prieten. Autoturismul a ieşit cu viteză din închisoare, înainte ca paznicii să poată reacţiona. În prezent, deţinutul este dat în urmărire generală.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite