Madrid : 53 de constructori români în grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii dintr-o firmă de construcţii din Madrid au protestat pentru neplata salariilor. Aproximativ 70 de constructori, dintre care 53 de români, au cerut ajutorul Sindicatului Muncitorilor

Muncitorii dintr-o firmă de construcţii din Madrid au protestat pentru neplata salariilor. Aproximativ 70 de constructori, dintre care 53 de români, au cerut ajutorul Sindicatului Muncitorilor din Madrid (CCOO), deoarece firma de prestări servicii Constructions Services nu i-a plătit de o lună şi jumătate. Românii trebuiau să primească în jur de 3.000 de euro fiecare.

Firma în cauză era angajată de o altă societate, pentru ridicarea unui edificiu, în localitatea madrilenă Torrejon de Ardoz. După mai bine de două săptămâni de tratative nereuşite cu angajatorul, constructorii au luat legătura cu CCOO. "Săptămâna trecută am reunit muncitorii, patronii celor două societăţi implicate în acest caz şi reprezentanţii Federaţiei Constructorilor din Madrid.

Proprietarul firmei a promis că va plăti salariile, dar nu s-a ţinut de cuvânt. În aceste condiţii, muncitorii au încetat lucrul", a declarat Paco Anton, purtătorul de cuvânt al CCOO.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite