Madrid: Trei români, acuzaţi de moartea unui DJ homosexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi, toţi de naţionalitate română, au fost arestaţi de poliţia din Madrid, fiind acuzaţi de moartea lui Coco Cielo, un DJ angajat într-o discotecă gay din cartierul Poarta Soarelui

Trei bărbaţi, toţi de naţionalitate română, au fost arestaţi de poliţia din Madrid, fiind acuzaţi de moartea lui Coco Cielo, un DJ angajat într-o discotecă gay din cartierul Poarta Soarelui (Puerta del Sol), din Madrid.

Arestaţii au recunoscut în timpul interogatoriului că l-au lovit pe Coco Cielo în cap cu o sticlă, cu scopul de a-i fura câteva obiecte de valoare pe care acesta le avea în casă.

Faptele s-au petrecut în dimineaţa zilei de 28 septembrie, la domiciliul victimei, pe strada Isabela Catolica, din Madrid. Coco Cielo prezenta numeroase tăieturi pe faţă şi una foarte adâncă la cap.

Cadavrul, pe jumãtate dezbrãcat şi cu mâinile legate la spate, a fost găsit de o tânãrã cu care locuia DJ-ul. Poliţia a constatat la locul faptei că lipseau câteva obiecte de mică valoare, bani şi ceasul victimei.
 
Doi dintre cei trei români arestaţi, Traian Florentin Rus (24 de ani) şi Traian Gavre (31 de ani), sunt autorii efectivi ai asasinatului, Emil Şerban (36 de ani) fiind reţinut drept complice la săvârşirea crimei.

Cei doi români au fost arestaţi în Barcelona, în timp ce încercau să vândă ceasul victimei. Interogaţi de către poliţie, aceştia au recunoscut că l-au lovit pe DJ cu o sticlă în cap, însă susţin că l-au lăsat în viaţă când au ieşit din apartament.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite