Madrid: S-a dublat numărul femeilor de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul timp, în Madrid, s-a mărit numărul persoanelor de sex feminin care lucrează pe cont propriu. Conform unui studiu efectuat de Universitatea Carlos III din Madrid, 34.800 de persoane,

În ultimul timp, în Madrid, s-a mărit numărul persoanelor de sex feminin care lucrează pe cont propriu. Conform unui studiu efectuat de Universitatea Carlos III din Madrid, 34.800 de persoane, din totalul de 371.900 de persoane ce muncesc pe cont propriu în Comunitatea Madrid, sunt femei. Cifra s-a dublat în comparaţie cu datele înregistrate în urmă cu trei ani.

Studiul mai relevă că 120.500 dintre particularii madrileni oferă locuri de muncă şi altor persoane.

Numărul particularilor a crescut în ultimul an cu 13.655 de persoane. Concluziile trase de cercetătorii acestui studiu au fost că mărirea numărului de mici întreprinzători poate avea o deosebită importanţă în economie, ţinând cont că Spania trece momentan printr-o criză. Ei recomandă administraţiilor publice susţinerea iniţiativelor particulare în rândul tinerilor şi al femeilor.

Comunitatea de Madrid reprezintă a doua regiune spaniolă cu cel mai mare număr de muncitori străini particulari, fiind înregistrate 41.200 de persoane. Şi acest număr a crescut în ultimul an, înregistrându-se o mărire cu 36,6%, cu mult peste procentul naţional (20,4%).

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite