Madrid : România, invitată de onoare la “Integra 2009”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va fi ţara invitată de onoare la următoarea ediţie a Târgului de Produse şi Servicii pentru Imigranţi „Integra 2009”.

La acţiunea de anul acesta au fost organizate 180 de expoziţii de produse financiare, de telefonie şi de alimentaţie destinate imigranţilor. Târgul a fost vizitat în total de peste 84.500 de persoane, cu 14.500 mai multe decât anul trecut.
 
România a fost prezentă la târg alături de Spania, Bolivia, Ecuador, Columbia, Brazilia, Argentina, Peru, Maroc sau Bulgaria. Firmele româneşti au organizat expoziţii, în care au oferit publicului produse tradiţionale.

Ambasada României a amenajat un stand în care angajaţii săi au oferit informaţii consulare şi despre piaţa muncii, precum şi detalii legate de activitatea şi proiectelepe care le au.

În cadrul târgului, ţările latinoamericane şi africane au oferit mici spectacole de folclor şi dansuri tradiţionale şi degustrări gastronomice.
 
Anul acesta, ţara invitată de onoare a fost Ecuador, în cinstea căreia au fost organizate expoziţii de pictură şi concerte.

La încheierea oficială a târgului, organizatorii au anunţat că România va fi ţara invitată de onoare la ediţia de anul viitor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite