Madrid: Expoziţie a fotografului Bogdan Ater

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul Cultural Român din Madrid va găzdui în perioada 29 iulie -12 august expoziţia de fotografie a lui Bogdan Ater, "Alchimia sufletului - Studiu fotografic despre Caravaggio". La

Institutul Cultural Român din Madrid va găzdui în perioada 29 iulie -12 august expoziţia de fotografie a lui Bogdan Ater, "Alchimia sufletului - Studiu fotografic despre Caravaggio". La vernisajul din 29 iulie, de la ora 20.00, poetul spaniol Juan Esteban Carrasco Molina va vorbi despre lucrările expuse, în textul intitulat "Gânduri, triste gânduri".

Directorul revistei de arte "NiramArt", Rareş Naghiu Bărbulescu, va susţine expunerea "Pictând cu lumină", iar director ICR Madrid, Horia Barna, va prezenta tehnicile folosite de Bogdan Ater pentru a alterna lumina cu umbra în lucrările sale.

Bogdan Ater, fotograf român de origine greacă, a absolvit Academia de Arte din Bucureşti, Secţia Pictură, îndreptându-se apoi spre fotografie. Stabilit in Spania de mai mulţi ani, el este directorul revistei de cultură Madrid şi creatorul unei linii de mobilier cu design artistic.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite