Madrid: Direcţia de Imigraţie acordă ”Premiile pentru Convieţuire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia ”Cultura Sur” şi Direcţia de Imigraţie şi Cooperare din Comunitatea Madrid au înfiinţat Premiile pentru Convieţuire şi Toleranţă. Acestea vor fi acordate pentru demersurile

Fundaţia ”Cultura Sur” şi Direcţia de Imigraţie şi Cooperare din Comunitatea Madrid au înfiinţat Premiile pentru Convieţuire şi Toleranţă.

Acestea vor fi acordate pentru demersurile depuse de o personalitate sau de o instituţie în favoarea unei bune convieţuiri şi a integrării imigranţilor.

Elaborat de Sabino Fernandez Campo, fostul secretar general al Casei Regale, proiectul va fi prezentat oficial în data de 18 decembrie, în localitatea Mostoles.
 
La prima ediţie a galei de acordare a acestor premii,cele două instituţii vor evidenţia personalitatea care s-a afirmat ca exemplu de toleranţă şi dialog în procesul de integrare şi de sprijinire a convieţuirii multiculturale.

De asemenea, va fi acordat un premiu pentru promovarea lucrului în echipă în şcoli şi licee. Comitetul de jurizare va fi format din înalte personalităţi ale lumii politice, culturale şi jurnalistice din Spania.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite