Madrid, Barcelona şi Valencia, cele mai mari chirii la apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În raportul pe luna aprilie 2008, publicat de portalul fotocasa.es, referitor la închirierea de apartamente în Spania, se precizează că preferinţele celor interesaţi se îndreaptă către

În raportul pe luna aprilie 2008, publicat de portalul fotocasa.es, referitor la închirierea de apartamente în Spania, se precizează că preferinţele celor interesaţi se îndreaptă către o locuinţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, trei camere şi o baie, pentru care sunt dispuşi să plătească 600 de euro. Conform fotocasa.es, Barcelona, Madrid şi Valencia sunt oraşele în care preţurile de închiriere sunt cele mai ridicate.

În Barcelona, se oferă un maxim de 1.000-1.200 de euro lunar pentru un apartament cu trei camere şi o baie, suprafaţa optimă fiind de 70-72 de metri pătraţi. În Madrid, se caută locuinţe mult mai mici: 50-54 metri pătraţi, două camere şi o baie, potenţialii chiriaşi fiind dispuşi să plătească aproximativ 800-900 de euro lunar. Cele mai solicitate apartamente din oraşul Valencia au o suprafaţă de 90 metri pătraţi, trei camere şi două băi, sumele maxime pe care le-ar plăti chiriaşii ajungând la 700-800 de euro pe lună.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite