Madame "Suculenta" nu s-a prezentat la procesul poliţiştilor corupţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre prostituatele implicate în cazul de corupţie a poliţiştilor locali din Coslada nu s-au prezentat în faţa judecătorului pentru a depune mărturie împotriva agenţilor de

Două dintre prostituatele implicate în cazul de corupţie a poliţiştilor locali din Coslada nu s-au prezentat în faţa judecătorului pentru a depune mărturie împotriva agenţilor de poliţie care au abuzat de ele. Una dintre fete, cunoscută sub numele de "Suculenta", este cea care aduna de la colegele de breaslă banii pentru proxeneţi.

Judecătorul Cruz Torres le citase, ieri, pe fete pentru a declara cum au fost obligate de agenţii de poliţie din Coslada să întreţină cu ei relaţii sexuale gratis. "Suculenta" şi o altă prostituată româncă nu au apărut la Judecătorie.

Autorităţile au încercat să le contacteze telefonic, dar fără niciun rezultat. Cruz Torres le va cita din nou în cursul acestei luni şi le va aduce în faţa instanţei sub escorta agenţilor de la Grupul XVI de la Brigada Poliţiei Judiciare. La sfârşitul lunii mai, prostituatele românce i-au identificat pe proxeneţi în faţa magistratului.

Ele au relatat că poliţiştii îi protejau pe peşti, în schimbul întreţinerii de relaţii sexuale cu prostituatele şi a unor taxe de protecţie. Deoarece cazul este complicat, Cruz Torres a dispus ca ancheta proxeneţilor să fie efectuată separat de cea a poliţiştilor corupţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite