Localnicii se plâng de bătăile din parcuri aplicate de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din Gijon se plâng că nu mai pot merge liniştiţi în parcuri de frica românilor şi cer autorităţilor locale să adopte măsurile necesare pentru asigurarea protecţiei lor. În

Localnicii din Gijon se plâng că nu mai pot merge liniştiţi în parcuri de frica românilor şi cer autorităţilor locale să adopte măsurile necesare pentru asigurarea protecţiei lor.

În ultimul timp, scandalurile între spanioli şi români au fost tot mai repetate, iar totul a culminat cu bătaia pe care o localnică a încasat-o de la două românce săptămâna trecută.
 
Helga Ania se afla cu fiul său de un an şi jumătate în zona jocurilor pentru copii, când un băieţel român de trei ani i-a lovit copilul.

Între ea şi mama copilului au început discuţiile, moment în care românca, însoţită de alte două compatrioate, a început să o lovească provocându-i mai multe luxaţii şi traumatisme la braţul drept. Helga a chemat poliţia, iar cazul urmează a fi cercetat.
  
Mai mulţi utilizatori ai parcului susţin că astfel de lucruri se petrec aproape zilnic, fiind nemulţumiţi că odraslelor lor le sunt furate jucăriile sau sunt lovite de copiii românilor.
 
Din acest motiv, zilele trecute ei au cerut asociaţiilor de locatari din zonă să caute soluţii pentru rezolvarea cazului.

Pentru data de 11 decembrie, a fost convocată o întrunire cu reprezentanţi ai asociaţiei de părinţi AMPA şi ai unor organizaţii de imigranţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite