Limuzine pentru nunţi româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conaţionalii noştri plătesc chiar şi 600 de euro pentru a se plimba timp de trei ore cu o maşină luxoasă Limuzina - cu cât mai lungă, cu atât mai bine - a devenit un accesoriu

Conaţionalii noştri plătesc chiar şi 600 de euro pentru a se plimba timp de trei ore cu o maşină luxoasă

Limuzina - cu cât mai lungă, cu atât mai bine - a devenit un accesoriu nelipsit al unei nunţi româneşti din Spania. Lincoln, Cadillac sau Hummer sunt doar câteva dintre modelele solicitate. În Castellon, jumătate din clienţii unei firme de profil sunt români.

Intuind succesul afacerii în Castellon, doi spanioli au deschis în 2007 o firmă de închiriere de limuzine. Cei mai mulţi clienţi sunt români. "Am participat la 56 de nunţi româneşti, ceea ce reprezintă mai mult de jumătate din contractele de până acum", afirmă Miguel Espalda, unul dintre patronii firmei Limusinas Castellon.

Limuzina Lincoln, lungă de nouă metri, se închiriază pentru trei-patru ore, cu 600 de euro. Maşina este decorată de firmă, iar şoferul este întotdeauna "la patru ace". În limuzină, clienţii găsesc şampanie, un minibar, televizor şi pişcoturi. După cununia religioasă, mirii păşesc pe covorul roşu aşternut de şofer, iar apoi sunt conduşi la restaurant.

Petrecerea burlacilor

Gabriel Bora (31 de ani), din Buzău, a început să lucreze ca şofer în 2005, la compania ExpoLimusina din Sevilla. Clienţii achită între 500 şi 700 de euro pentru închirierea unei limuzine timp de două-trei ore. Modelul preferat, Cadillacul lung de nouă metri, este pavat cu marmură, dotat cu oglinzi şi prevăzut cu lumină difuză.

"Am fost la o nuntă în care cei doi miri erau gay, iar la primărie am fost asediat de reporterii televiziunilor locale", îşi aminteşte Gabi. Românul povesteşte că, adesea, este solicitat pentru petreceri ale burlacilor, iar el devine "complice" la adevărate scenarii: limuzina se strică, şoferul merge la un atelier auto, apare un "poliţist" care cere invitaţilor să se identifice şi totul se încheie cu un spectacol de striptease în interiorul automobilului de lux.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite