Lerida: Acuzat că a vrut să împuşte un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silviu Constantin Haraidon, 29 de ani, românul care a ameninţat duminică un poliţist cu un pistol, a fost arestat preventiv şi urmează să fie judecat. Incidentul a avut în dimineaţa zilei

Silviu Constantin Haraidon, 29 de ani, românul care a ameninţat duminică un poliţist cu un pistol, a fost arestat preventiv şi urmează să fie judecat.

Incidentul a avut în dimineaţa zilei de 14 decembrie. Doi conaţionali, Silviu Constantin Haraidon şi Mihai Irinel M, 24 de ani, circulau într-un Audi A6.

Vehiculul condus de Haraidon depăşise viteza de 160 de kilometri la oră şi rula cu farurile stinse

În acel moment, cei doi au fost opriţi de poliţie. Omul legii a povestit că le-a făcut semn celor doi români să oprescă maşina, iar în momentul în care s-a apropiat de turism pentru a cere şoferului actele, unul dintre români a scos un pistol, ameninţându-l.

Dacă iniţial s-a crezut că românul doar l-a ameninţat pe poliţist, ulterior, omul legii a declarat că şoferul a şi tras cu arma, însă fără să-l rănească.

Silviu Constantin Haraidon a declarat că nu a avut armă la el şi că a încercat să fugă cu maşina, deoarece s-a speriat de poliţist.

Cercetările continuă, mai ales că anchetatorii nu au găsit nici arma şi nici urmele împuşcăturii, infracţiuni semnalate de poliţist.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite