Leon: specialişti în furat parfumuri prin zid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţi din cadrul Poliţiei Naţionale din Leon au arestat, în cursul zilei de ieri, doi bărbaţi şi o femeie, toţi de naţionalitate română, surprinşi în flagrant în timp ce furau

Agenţi din cadrul Poliţiei Naţionale din Leon au arestat, în cursul zilei de ieri, doi bărbaţi şi o femeie, toţi de naţionalitate română, surprinşi în flagrant în timp ce furau dintr-o parfumerie produse cosmetice.

Acţiunea s-a desfăşurat în localitatea Ponferrada, din provincia Leon, în momentul arestării oamenii legii recuperând de la cei trei români nici mai mult nici mai puţin decât 715 parfumuri, mai multe produse cosmetice, nouă telefoane mobile şi două maşini.

Poliţiştii care investigau cazul au descoperit că infractorii acţionau în mai multe localităţi din Spania, selecţionând cu mare atenţie magazinele care comercializau produsele cosmetice. Aceştia pătrundeau în clădiri spărgând zidul exterior, femeia fiind cea care intra, unul dintre bărbaţi stătea de pază, iar celalalt o ajuta pe complice să scoată produsele cosmetice din magazin.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite