Leganes : Doi români, bănuiţi de asasinarea bijutierului Salam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi români sunt căutaţi de poliţia spaniolă, fiind bănuiţi de uciderea unui bijutier din Leganes (Comunitatea Madrid). Iranianul Salam H.T. (55 de ani) era proprietarul bijuteriei

Doi români sunt căutaţi de poliţia spaniolă, fiind bănuiţi de uciderea unui bijutier din Leganes (Comunitatea Madrid). Iranianul Salam H.T. (55 de ani) era proprietarul bijuteriei Venya, de pe strada Fuenlabrada. Sâmbătă, la ora 10.30, în timp ce deschidea magazinul, el a fost atacat de doi bărbaţi. Pentru că Salam a opus rezistenţă, atacatorii i-au tăiat gâtul cu un cuţit.

Hoţii au luat toţi banii şi bijuteriile care se aflau în seif şi în vitrină. O vecină, care auzise strigătele iranianului, a anunţat Poliţia Locală din Leganes. Agenţii care s-au deplasat la faţa locului l-au găsit pe Salam într-o baltă de sânge. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga Cimitirului din Leganes, iar ieri a fost înhumat. La înmormântare au participat mai mult de 200 de prieteni şi rude. Salam H.T. era căsătorit şi avea doi copii, de 18 şi de 20 de ani.

Proprietarii magazinelor de pe strada Fuenlabrada sunt oripilaţi de cele întâmplate şi spun că Salam era o persoană bună. Potrivit anchetatorilor, magazinul a fost spart de multe ori, dar până acum hoţii nu au fost violenţi. După producerea tragicului eveniment, familia iranianului a hotărât să închidă afacerea.

Proprietarii şi vânzătorii magazinelor alăturate susţin că atacatorii vorbeau în limba română. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru prinderea autorilor. Deoarece magazinul de bijuterii nu avea camere de luat vederi, poliţiştii analizează imaginile înregistrate de camerele unei bănci şi de cele ale spaţiilor comerciale din apropiere.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite