Jucării şi haine pentru copiii din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunitatea românească din Alcala de Henares, Madrid, va trimite hainuţe, dulciuri şi jucării copiilor care provin din familii cu situaţie materială precară din România. Iniţiativa

Comunitatea românească din Alcala de Henares, Madrid, va trimite hainuţe, dulciuri şi jucării copiilor care provin din familii cu situaţie materială precară din România.

Iniţiativa acestei acţiuni a aparţinut Asociaţiei de Femei din Madrid, care înaintea Crăciunului a donat opt cutii cu jucării Centrului Hispano-Român din Alcala de Henares.

Coordonatoarea pe probleme de comunicare din cadrul centrului, Irina Ungureanu ne-a declarat: "Mamele care fac parte din instituţia noastră au avut ideea ca pe lângă jucării, să trimită în România hăinuţe şi dulciuri, pe care le-au cumpărat din banii lor. Aceasta este prima acţiune de acest gen organizată prin intermediul centrului nostru şi spera să nu fie ultima".

Până la sfârşitul acestei săptămâni, se vor trimite patru cutii în Bucureşti şi două în Vrancea, conţinutul fiind impărţit familiilor care au patru su mai mulţi copii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite