Jocuri de plajă la malul Mediteranei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminica, 6 iulie, pe plaja Gurugu, din Castellon, a avut loc cea de-a patra editie a Jocurilor de Vară, organizate de Centrul Civic Român şi Asociaţia Românilor din Castellon, Valencia şi

Duminica, 6 iulie, pe plaja Gurugu, din Castellon, a avut loc cea de-a patra editie a Jocurilor de Vară, organizate de Centrul Civic Român şi Asociaţia Românilor din Castellon, Valencia şi Alicante (ARCVA).

Timp de trei ore, toţi cei aflaţi pe malul mării au ascultat muzică românească şi au participat la o mulţime de jocuri, întreceri şi tombole, voia buna fiind asigurată de un prezentator spaniol angajat special pentru acest eveniment.

Cel mai mare succes l-a avut concursul "Trage de frânghie", echipa câştigătoare fiind răsplătită cu tricouri.

Nici cei mici nu au fost uitaţi, participările la concursurile de dans, de karaoke şi de castele de nisip fiind răsplătite cu dulciuri şi cadouri. Câştigătorii concursului de fotbal pe nisip au primit câte o minge de fotbal.

Au mai fost oferite medalii, palete de tenis de masă şi prosoape de plajă, iar cel mai norocos participant a primit un MP3 la tombolă.

" Această acţiune este una de integrare socială, jocul, sportul, dansul şi muzica reuşind să atragă pe toată lumea. Am intenţionat să venim noi la oameni, nu să îi chemăm pe ei într-un anume loc", a declarat Sorin Simion, preşedintele ARCVA. "Cea mai mare bucurie a fost să constat că la jocurile organizate de noi au participat persoane de toate naţionalităţile şi de toate vârstele", a adăugat Sorin Simion.

Organizarea acţiunii a beneficiat de sprijinul primăriei din Grao de Castellon (cartierul din port), care a asigurat scena instalată pe plajă, iar premiile şi plata prezentatorului au fost asigurate din fondurile ARCVA.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite