Jaf armat la o bancă în Spania. Suspecţii: "Doi români corpolenţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, doi români - spun martorii - au dat buzna într-o bancă din localitatea valenciană Alzira, înarmaţi cu pistoale. Aceştia l-au agresat pe un angajat şi au fugit cu o "captură" de 12.000 de euro.

Doi bărbaţi înarmaţi cu pistoale au jefuit ieri o bancă din Alzira (Comunitatea Valenciană). Infractorii l-au agresat pe unul dinte angajaţi şi au fugit cu 12.000 de euro din seifurile băncii, scrie Las Provincias.

Atacul s-a produs la primele ore ale dimineţii, la o sucursală de pe strada Virgen del Lluch. "Cu câteva minute după ce banca şi-a deschis porţile, doi bărbaţi corpolenţi, din câte se pare români, au dat buzna înăuntru", scrie cotidianul citat.

Martorii nu au apucat să vadă numărul maşinii cu care au fugit presupuşii români

Înarmaţi cu pistoale, au cerut angajaţilor să le dea toţi banii pe care îi au în sediu. Pentru a-i obliga să facă asta, l-au lovit violent pe unul dintre angajaţi, care a avut nevoie, ulterior, de îngrijiri medicale. Odată ce şi-au primit banii ceruţi, au fugit de la faţa locului cu o maşină care îi aştepta în faţa băncii, dar pe care martorii nu au apucat să o identifice.

Vezi pe adevarul.es cum au acționat polițiștii

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite