Jaen: Taximetriştii cer protecţie împotriva agresorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de taximetrişti s-au adunat în faţa Prefecturii din Jaen, Comunitatea Andaluzia, pentru a cere mai multe măsuri de protecţie împotriva agresorilor, după ce, duminica trecută, un coleg al

50 de taximetrişti s-au adunat în faţa Prefecturii din Jaen, Comunitatea Andaluzia, pentru a cere mai multe măsuri de protecţie împotriva agresorilor, după ce, duminica trecută, un coleg al lor a fost sechestrat de câţiva tineri români.

Taximetriştii, printre care se găsea şi victima, Jose Angel Ortega, au înmânat prefectului o solicitare prin care au cerut să se instaleze în maşini geamuri culisante şi sisteme de alarmă conectate la Serviciul de Urgenţe.

Ortega a fost sechestrat în dimineaţa zilei de duminică, în Jaen, de patru români, care i-au cerut să-i ducă în localitatea Torredelcampo. Odată ajunşi la destinaţie, românii l-au obligat să se mute pe bancheta din spate, unde spaniolul a fost bătut şi înjunghiat. Tinerii au fost prinşi de poliţie. În prezent, aceştia sunt închişi în aşteptarea procesului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite