Jaen: Românii merg la medic doar în caz de accident de muncă sau pentru a naşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu realizat de către Universitatea din Jaen arată că imigranţii care locuiesc în această provincie nu vizitează medicul de familie decât în cazuri de urgenţă. Din cei 3.419

Un studiu realizat de către Universitatea din Jaen arată că imigranţii care locuiesc în această provincie nu vizitează medicul de familie decât în cazuri de urgenţă. Din cei 3.419 străini care trăiesc în Jaen, majoritatea preferă să apeleze la un medic particular, nu la cel oferit de către Asigurările Sociale.

Astfel, contrar tuturor opiniilor conform cărora se specula că unul dintre motivele pentru care serviciul sanitar din Spania nu face faţă cererilor este numărul mare de imigranţi care îl solicită, această statistică demonstrează, pentru prima dată, contrariul.

Imigranţii apelează la serviciile de sănatăte doar în cazuri de urgenţă, accidente de muncă sau pentru a naşte. Unul dintre motivele invocate de către cei intervievaţi a fost orarul de muncă mai lung de opt ore şi care nu le permite să apeleze la medicul de familie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite