Jaen: Patru români sechestrează un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două lovituri de cuţit în spate, numeroase contuzii şi taxiul distrus, sunt rezultatele unui sechestru pe care patru români l-au pus la cale, în cursul zilei de ieri. Cele patru persoane

Două lovituri de cuţit în spate, numeroase contuzii şi taxiul distrus, sunt rezultatele unui sechestru pe care patru români l-au pus la cale, în cursul zilei de ieri. Cele patru persoane s-au urcat în taxiul condus de către spaniolul Jose Angel, de 65 de ani, din Jaen, Comunitatea Andaluzia.

Ajungând la desinaţie, o localitate din apropiere, l-au obligat pe şofer să treacă pe scaunul din spate unde l-au bătut şi înjunghiat în spate, cerându-i să le dea toţi banii pe care îi avea asupra lui. Cum nu au obţinut nimic de la taximetrist, s-au hotărât să se refugieze în Santander, o localitate din nordul Spaniei.

Cu o viteză de 160 de kilometri pe oră, aceştia au pornit spre Santander, ameninţându-l pe taximetrist că, la ieşirea din Madrid, îl vor ucide.

Însă, ajunşi în localitatea Santa Cruz de Mudena, Ciudad Real (Comunitatea Castilla la Mancha), au fost opriţi de către Garda Civilă care realiza un control de rutină. Trei dintre români au fost arestaţi pe loc, al patrulea reuşind să fugă. Deşi taxiurile sunt prevăzute cu un sistem special de alarmă care funcţinează apăsând doar un buton, se pare că cel pe care îl avea Jose Angel nu a funcţionat.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite