Înjunghiată de fostul soţ din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca Tatiana S., în vârstă de 49 de ani, a fost asasinată, în noaptea de duminică, de fostul său soţ, M. S. (52 de ani). După ce şi-a înjunghiat soţia, bărbatul şi-a luat viaţa.

Românca Tatiana S., în vârstă de 49 de ani, a fost asasinată, în noaptea de duminică, de fostul său soţ, M. S. (52 de ani). După ce şi-a înjunghiat soţia, bărbatul şi-a luat viaţa. Nefericitul eveniment s-a produs în cartierul Yague, oraşul Logronyo, în jurul orelor 23:00.

M. S. s-a deplasat la barul pe care îl administra fosta lui soţie şi, după o discuţie aprinsă, bărbatul a înjunghiat-o de câteva ori după care, cu acelaşi cuţit, s-a sinucis. Imediat, vecinii au alertat Serviciul de Urgenţe şi Poliţia.

Persoanele care erau de faţă au încercat să o ajute pe femeie, acoperindu-i rănile cu prosoape. Două ambulanţe au ajuns la locul faptei pentru a acorda primul ajutor victimei şi agresorului, pentru acesta din urmă nemaifiind nimic de făcut. Tamara, încă în viaţă, a fost transportată la spitalul San Pedro din Logronyo, unde, după o operaţie, a decedat luni, la 6:30.

Tamara l-a denunţat pentru maltratare pe fostul ei soţ, pe data pe 1 martie 2008. În urma procesului, acestuia i s-a interzis să se apropie de femeie la mai mult de 100 de metri. Pe 4 martie, după ce a bătut-o pe româncă, bărbatul a fost arestat.

A petrecut 10 zile în închisoare în aşteptarea procesului, la care a fost găsit vinovat, fiind condamnat la 18 luni de închisoare. Dar, cum acesta nu avea antecedente, nu a intrat la puşcărie, iar judecătorul a expediat pe numele lui un ordin de expulzare din provincia La Rioja, pentru şase ani.

Cei doi aveau două fete majore, dintre care cea mai mare locuia cu Tamara. Conform unui comunicat de presă al Poliţiei Locale, femeia credea că bărbatul se află în România.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite