Imigranţii – subiect de gâlceavă în Guvernul spaniol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După declaraţia de miercuri a ministrului muncii din Spania, Celestino Corbacho, cu privire la suprimarea demersurilor de angajare a imigranţilor în ţările lor de origine, guvernul

După declaraţia de miercuri a ministrului muncii din Spania, Celestino Corbacho, cu privire la suprimarea demersurilor de angajare a imigranţilor în ţările lor de origine, guvernul spaniol s-a văzut nevoit să rectifice viziunea şi afirmaţiile propriului ministru.

Polemicile ridicate în urma declaraţiilor lui Corbacho au fost domolite de Maria Teresa Fernandez de la Vega, vicepreşedintele guvernului socialist, care a dat asigurări că recrutarea muncitorilor străini se va face în continuare în funcţie de nevoile de pe piaţa muncii, după cum semnalează ziarul "El Pais".

Ministrul muncii a fost nevoit să-şi rectifice propriile declaraţii într-o emisiune a postului radio Ser, unde a explicat că decizia sa a creat o stare de confuzie şi că poate i-au fost interpretate declaraţiile, fără a inculpa însă, prin cele afirmate, mass-media. Partidul opoziţiei, PP, îl susţine pe Corbacho şi critică intervenţia socialistei Maria Teresa Fernandez de la Vega.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite