Imigranţi şomeri atacă supermarketurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia economică precară şi pierderea locului de muncă determină tot mai mulţi imigranţi să fure din magazine şi supermarketuri. Situaţia a fost sesizată în special de angajaţii

Situaţia economică precară şi pierderea locului de muncă determină tot mai mulţi imigranţi să fure din magazine şi supermarketuri. Situaţia a fost sesizată în special de angajaţii centrelor comerciale din Castellon. Ei sunt asaltaţi de tot mai multe persoane, majoritatea străini, care sustrag de pe rafturile magazinelor produse, în special parfumuri pe care ulterior le vând pe "piaţa neagră".

În ultima perioadă, după cum informează surse din cadrul poliţiei locale din Castellon, hoţii nu se abţin nici de la furtul de alimente sau produse electronice. Astfel, după cum informează surse din cadrul poliţiei, şefii de supermarketuri precum Alcampo sau Carrefour se văd în imposibilitatea de a face faţa acestei situaţii, hoţii având metode tot mai sofisticate de a sustrage produsele din magazine, motiv pentru care sunt greu de depistat.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite