Ibiza: 346.650 de euro pentru demolarea vilei lui Michael Creţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria din oraşul Sant Antoni, Ibiza, a stabilit prin licitaţie cine va demola casa lui Michael Creţu, compozitorul de origine română, celebru în anii ’80 pentru hiturile sale de succes,

Primăria din oraşul Sant Antoni, Ibiza, a stabilit prin licitaţie cine va demola casa lui Michael Creţu, compozitorul de origine română, celebru în anii ’80 pentru hiturile sale de succes, interpretate de soţia sa, Sandra.

Casa se află pe muntele Santa Agnes, iar firma „Construcciones y Excavaciones Erri-Berri S.L.”, din Navarra o va demola în 21 de zile.

Întreaga operaţiune va costa autorităţile locale 346.653 de euro. Pentru stabilirea societăţii care va dărâma casa lui Michael Creţu, s-a organizat o licitaţie la care au participat opt firme de construcţii.

Societatea care a câştigat iniţial licitaţia a cerut 900.000 de euro şi se angaja ca în trei luni să pună la pământ vila compozitorului.

Joan Pantaleoni, viceprimarul Ibizei, a anunţat că decizia nu este definitivă. În cazul în care „Construcciones y Excavaciones Erri-Berri S.L.” nu va respecta termenul de demolare, consiliul va încredinţa demolarea casei lui Creţu următoarei firme de pe listă.

Pantaleoni a explicat pentru „El Diario de Ibiza”, că proprietarul va fi înştiinţat în legătură cu data la care va începe demolarea casei.

În cazul în care Creţu nu-şi va abandona locuinţa, primăria îi va comunica judecătoriei această situaţie, pentru a obţine un ordin de evacuare a compozitorului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite