Hoţ român "turnat" de o compatriotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru români au surprins poliţiştii din Madrid cu o metodă nouă, dar ineficientă, de a pătrunde în magazine. Ei au intrat în spaţiile comerciale găurind pereţii acestora. Pe strada

Patru români au surprins poliţiştii din Madrid cu o metodă nouă, dar ineficientă, de a pătrunde în magazine. Ei au intrat în spaţiile comerciale găurind pereţii acestora. Pe strada Sagasta, din cartierul Alonso Martinez, Madrid, există mai multe magazine.

Profitând de faptul că în unul dintre ele se fac lucrări de renovare, hoţii au spart un geam şi au pătruns în interior. Apoi, printr-o gaură în perete au pătruns în magazinul alăturat, după care au intrat şi în următorul. În ultimul centru comercial, sistemul de alarmă s-a activat şi românii au fost nevoiţi să fugă. Au lăsat la locul faptei pe Bogdan V. (20 de ani), din Botoşani, pentru a păzi zona, în cazul în care poliţia nu ar fi apărut.

Însă angajaţii firmei de securitate la care era conectată alarma au anunţat Poliţia Naţională, care s-a deplasat la faţa locului. În momentul în care au ajuns pe strada Sagasta, o româncă, angajată ca portar la un bloc din zonă, le-a spus poliţiştilor că l-a auzit pe Bogdan V. vorbind la telefon cu alţi compatrioţi despre furtul pe care urmau să îl comită.

Românul a fost arestat de oamenii legii. El i-a uimit încă odată pe poliţişti, deoarece avea deja un avocat, chiar dacă era numai de trei săptămâni în Spania.

Poliţiştii susţin că bărbatul face parte dintr-o bandă de crimă organizată şi continuă cercetările pentru a-i identifica şi aresta pe ceilalţi membri ai acesteia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite