Granada: Mediatori interculturali pentru scările de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ideea a luat contur din dorinţa locatarilor dintr-un cartier din Granada de a-şi consolida relaţiile pe care le au cu vecinii lor de alte naţionalităţi. Astfel ca o reacţie la aceste

Ideea a luat contur din dorinţa locatarilor dintr-un cartier din Granada de a-şi consolida relaţiile pe care le au cu vecinii lor de alte naţionalităţi. Astfel ca o reacţie la aceste solicitări, grupul politic Izquierda Unida va propune vineri, în plenul municipal, aducerea unor mediatori inteculturali voluntari la blocurile de locatari unde trăiesc mai mulţi străini.

Acest proiect se doreşte a fi implementat în zone ale oraşului în care există pericolul declanşării unor conflicte sociale din cauza diferenţelor de etnie şi cultură dintre locuitori. Este vorba despre cartierele în care convieţuiesc spanioli, alături de ţigani de naţionalitate română, marocani, senegalezi şi persoane care provin din America Latină. Costurile pentru demararea proiectului, care vor fi suportate de primărie, pot atinge suma de 200.000 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite