Granada: Condamnat la doi ani de tăcere pentru că îşi obliga nevasta să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria din Granada a condamnat zilele trecute un cetăţean de naţionalitate română, Constantin Vasile S. (32 de ani), la patru ani de închisoare, deoarece s-a demonstrat că acesta

Judecătoria din Granada a condamnat zilele trecute un cetăţean de naţionalitate română, Constantin Vasile S. (32 de ani), la patru ani de închisoare, deoarece s-a demonstrat că acesta îşi obligase soţia să se prostitueze.

După cum informează agenţia spaniolă de ştiri EFE, românul îşi bătea şi ameninţa mereu consoarta dacă aceasta nu voia să întreţină relaţii sexuale cu alţi bărbaţi. În schimbul "serviciului" oferit de către femeie, bărbatul încasa aproximativ 25 de euro de la fiecare client, bani de care profita doar el.

Găsit vinovat, instanţa l-a condamnat la trei ani de închisoare pentru că a obligat femeia să se prostitueze, încă un an pentru vătămare corporală şi la o amendă de 6.480 de euro, fiindu-i interzis să se apropie de soţie la mai puţin de 500 de metri şi, în acelaşi timp, neavând voie să vorbească cu aceasta timp de doi ani.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite