Gran Canaria: O româncă printre traficanţii turci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia spaniolă a anihilat cea mai importantă reţea de trafic de heroină de provenienţă turcă din ultimii ani, în Gran Canaria. În operaţiunea "Semaforul" au fost implicate nouă

Poliţia spaniolă a anihilat cea mai importantă reţea de trafic de heroină de provenienţă turcă din ultimii ani, în Gran Canaria. În operaţiunea "Semaforul" au fost implicate nouă persoane din diverse ţări, printre care şi o româncă, Marinela D., de 24 de ani. Din reţea mai făceau parte patru nigerieni, doi spanioli, un ghanez şi o femeie din Sierra Leone.

Toţi membrii organizaţiei erau implicaţi în introducerea şi distribuirea stupefiantelor printr-un centru de telefonie şi internet. Drogurile erau introduse în corpul persoanelor implicate, iar transportul se făcea cu avionul. Au fost confiscate patru kilograme de heroină şi mai mult de un kilogram de cocaină.

De asemenea, au fost reţinute trei autovehicule, material informatic, 22.000 de euro şi 600 de dolari. Membrii bandei au fost puşi la dispoziţia Judecătoriei de Instrucţie numărul 6 din Las Palmas.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite