Giron: Româncă sechestrată şi obligată să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze de şase compatrioţi. Tânăra de 19 ani a fost adusă din România de un cunoscut, cu promisiunea de a lucra într-un restaurant

O româncă a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze de şase compatrioţi. Tânăra de 19 ani a fost adusă din România de un cunoscut, cu promisiunea de a lucra într-un restaurant din Giron. Odată ajunsă în Spania, ea a fost închisă într-un apartament şi obligată să se prostitueze.

Cei care au sechestrat-o susţineau că le datorează 3.000 de euro pentru cheltuielile de transport şi că, în cazul în care refuză să facă ce i se cere, îi vor omorî familia aflată în România. Alertaţi de faptul că tânăra nu dă niciun semn de viaţă, părinţii săi au anunţat Ambasada României din Madrid, care a luat legătura cu poliţia din Asturias. Oamenii legii au început căutările în locurile frecventate de români.

Poliţiştii au văzut ieşind dintr-o scară de bloc patru femei. Cea mai tânără dintre ele corespundea descrierii făcute de părinţii fetei. Patrula le-a urmărit până la intrarea într-un club de noapte, unde femeile s-au întâlnit cu trei bărbaţi, aceştia fiind reţinuţi de către poliţie.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că reţeaua de trafic de persoane era alcătuită din trei bărbaţi şi trei femei. Pe lângă faptul că se prostituau, femeile erau desemnate să o supravegheze pe sechestrată. Şeful reţelei este un român, căutat de poliţie pentru un delict similar săvârşit în Oviedo.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite