Gijon: A ieşit cu o sabie să închidă gura vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăgia şi muzica dată la maxim de către români i-au exasperat pe vecinii acestora. De nenumărate ori, în ultimele două luni, locuitorii dintr-un edificiu de pe strada San Jose, din oraşul

Gălăgia şi muzica dată la maxim de către români i-au exasperat pe vecinii acestora. De nenumărate ori, în ultimele două luni, locuitorii dintr-un edificiu de pe strada San Jose, din oraşul Gijon, au fost nevoiţi să cheme poliţia.

Nu se puteau odihni în timpul nopţii din cauza zgomotelor din apartamentul ocupat de către români, sau pentru că aceştia au organizat un picnic pe scări. În urmă cu câteva zile, oamenii legii s-au prezentat din nou la domiciliul acestora, în urma unui denunţ depus de către un vecin.

Românii susţineau că celebrează o zi de naştere, de aceea cântau cu muzica dată la maxim. După ce spiritele s-au calmat şi gălăgia a fost oprită, iar oamenii legii erau pe punctul de a pleca, pe scara blocului s-au auzit ţipete şi voci care cereau ajutor. Poliţiştii au constatat că unul dintre români ieşise cu o sabie să-şi pedepsească vecinii pentru că l-au pârât la poliţie. Individul a fost arestat împreună cu o româncă. Aceasta a încercat să dezarmeze pe unul dintre poliţişti.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite