Galicia: Trei români au intrat cu maşina într-o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopţii de luni spre marţi, trei români circulau cu un autoturism, marca Ford Mondeo, pe şoseaua dintre localităţile Lalin şi Vila de Cruces, Galicia. Neatenţia şi

În cursul nopţii de luni spre marţi, trei români circulau cu un autoturism, marca Ford Mondeo, pe şoseaua dintre localităţile Lalin şi Vila de Cruces, Galicia.

Neatenţia şi viteza excesivă cu care şoferul conducea maşina au determinat ca, într-o curbă, în dreptul localităţii O Vento, maşina să părăsească şoseaua şi să se lovescă de una din casele de la marginea drumului.

La acea oră, proprietarii dormeau. Speriaţi, aceştia au ieşit afară, şi au anunţat poliţia, salvarea şi pompierii. Şoferul maşinii şi calătorul din dreapta au fost scoşi cu mare greutate de către pompieri dintre zidurile dărâmate peste maşină, fiind blocaţi între scaun şi bordul autoturismului.

Toţi trei au fost duşi de urgenţă la spital, starea lor fiind gravă. Impactul a fost foarte puternic având în vedere că maşina a trecut prin zid, intrând în bucătăria locuinţei şi distrugând peretele dintre bucătărie şi una dintre camerele casei.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite