Fostul șef al Poliției Coslada a fost eliberat provizoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria numărul 21 din Madrid l-a eliberat provizoriu, astăzi, pe fostul șef al Poliției Coslada (Madrid), implicat în luna mai a anului trecut într-un caz de corupție.

Gines Jimenez, cunoscut drept ”el sheriff de Coslada”, a fost eliberat provizoriu astăzi contra sumei de 9.000 de euro. Conform avocatului său, Oskar Zein, Jimenez urmează să fie eliberat din închisoarea Alcala Meco în această după amiază.

Jimenez a fost arestat anul trecut, pe 13 mai, fiind acuzat de miturie, deținere și posesie de arme, amenințări, extorsiune și spălare de capital. Se presupune că împreună cu alți 10 polițiști, acesta se dedica extorsionării comercianților și prostituatelor românce din zona Coslada.

Investigațiile Poliției împotriva unei rețele de prostituție ce opera în Vicalvaro (Madrid) a scos la iveală faptele la care participa fostul șef al Poliției Coslada, împreună cu omul său de încredere Carlos Martínez Gil, presupusul șef al polițiștilor integrați în grupul denumit ”Bloc”.

Dintre cei implicați în acest caz, Jimenez rămăsese singurul care se mai afla în pușcărie, după ce, la finele anului trecut, ceilalți 10 polițiști fuseseră eliberați. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite