Firmele din Andaluzia, interesate să investească în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele aproximativ 30 de miliarde de euro pe care România le va primi, până în 2013, din partea Uniunii Europene pentru a fi investiţi în proiecte, face ca multe întreprinderi din Spania

Cele aproximativ 30 de miliarde de euro pe care România le va primi, până în 2013, din partea Uniunii Europene pentru a fi investiţi în proiecte, face ca multe întreprinderi din Spania să-şi îndrepte privirile către ţara noastră.

Multe firme iberice au devenit astfel interesate de piaţa românească. Pentru a sonda terenul şi a descoperi care sunt sectoarele optime în care să investească, o delegaţie de oameni de afaceri, sponsorizati de Guvernul Local din Andaluzia, se vor deplasa în România pentru a sonda piaţa şi a stabili care sunt sectoarele în care se poate investi şi care le-ar putea aduce cel mai mare profit.

În momentul de faţă, volumul exporturilor către România este nesemnificativ. Acest lucru se va schimba în următorii ani deoarece, conform datelor obţinute până în prezent, spaniolii din Andaluzia şi-au dat seama că această ţară este "pământul tuturor posibilităţilor", incluzănd-o printre cele 25 de ţări considerate destinaţii prioritare pentru investiţiile viitoare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite