Film românesc, la un festival din Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 21-28 noiembrie, se va desfăşura la Madrid cea de-a XVIII-a ediţie a ”Festivalului de Film Experimental”. La acest eveniment a fost invitat să participe în afara concursului şi

În perioada 21-28 noiembrie, se va desfăşura la Madrid cea de-a XVIII-a ediţie a ”Festivalului de Film Experimental”. La acest eveniment a fost invitat să participe în afara concursului şi filmul românesc “Cum mi-am petrecut sfîrşitul lumii”, în regia lui Cătălin Mitulescu.

Pelicula prezintă povestea unei tinere care fuge din România pentru a scăpa de regimul comunist al lui Nicolae Ceauşescu. Pentru rolul jucat în acest film, actriţa principală, Dorothea Petre, a obţinut premiul ”Un certain regard”, la Festivalul de la Cannes din 2006.
 
Pelicula va putea fi vizionată la cinematograful ”Golem” din Madrid, în 28 noiembrie, la încheierea festivalului, cu începere de la ora 22.00.
 
”Festivalului de Film Experimental” este organizat de Asociaţia Prietenilor Filmului din Madrid, în colaborare cu Comunitatea din Madrid, Primăria din Madrid şi Ministerul Culturii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite