"Fetiţa dintre câini", crescută de o fostă asistentă medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul femeii spune că există o explicaţie pentru numărul mare de câini din curtea acuzatei

Femeia a muncit ca infirmieră în localitatea El Padul iar nepotul acesteia spune că spaniola are 73 de ani, şi nu 55, cât a declarat la poliţie. Cunoscută pentru neglijenţele medicale pe care le-a comis, femeia a mai fost denunţată de alţi foşti vecini ai săi.

Ştirea că o spaniolă din localitatea Durcal, din Granada, creştea, alături de 25 de câini, o fetiţă de naţionalitate română a apărut în toate ziarele din peninsulă. Andrea L.J, acuzată de cumpărarea fetiţei în vârstă de 4 ani este fostă asistentă medicală şi a lucrat la o policlinică din localitatea El Padul, la câţiva kilometri de Durcal.

„O cunosc pe această femeie de pe vremea când muncea la policlinica din El Padul, unde lumea o ştia pentru gafele pe care le făcea. Se zvonea că ar fi încercat să dea o doză dublă de vaccin unui copil, însă a fost oprită la timp de către o altă asistentă”, spune Manuel Linde, unul dintre vecinii Andreei, în exclusivitate pentru ziarul “Adevărul”.
 
Aceeaşi sursă susţine că femeia e o mincinoasă, că de fapt are 73 de ani, şi nicidecum 55 şi că, mai mult ca sigur, şi-a falsificat documentele de identitate.

Contactat telefonic, Jorge Ruiz, nepotul Andreei ne-a declarat:

„Nu este pentru prima dată când femeia este dată afară din casa în care locuieşte din cauza câinilor pe care îi creşte. Acum câtva timp, trăia într-o casă în satul Arbuniel, în provincial Jaen, unde vecinii erau scandalizaţi de mizeria pe care o făceau aceste animale”. Aceeaşi sursă confirmă vârsta de 73 de ani a mătuşii sale.

Avocaţii încearcă să o scoată „basma curată”

Maria Munteanu şi Răzvan Michili sunt părinţii minorei Maria, fetiţa de 4 ani pe care spaniola o creştea pe ascuns în casa de la numărul 16, din cartierul La Moranja din Durcal, Granada.

Acuzaţi în data de 4 noiembrie de abandon, cei doi au fost arestaţi şi închişi în penitenciarul Alpolote din Granada. Andreea susţine că cei doi i-ar fi încredinţat fetiţa acum trei ani, femeia prezentând un act întocmit la notar prin care românii lăsau minora în grija spaniolei, pentru o perioadă de şase luni.

„De existenţa acestui act s-a aflat în urma arestării femeii, care a fost reţinută 72 de ore în arest, în data de 29 octombrie. Documentul este legal şi demonstrează că nu a existat niciun acord de vânzare-cumpărare între Andrea şi părinţii fetiţei. La proces vom putea dovedi că femeia nu creştea 25 de Caín, ci doar cinci. Există şi o explicaţie, pe care nu o putem dezvălui, pentru care la acea dată, în curtea acuzatei era un număr atât de mare de animale. De asemenea, vom arăta că fetiţa era crescută în condiţii decente şi că în casa femeii nu era mizeria de care vorbeşte toată presa”, a declarat, în exclusivitate pentru ziarul “Adevărul”, Pablo Agea, avocatul apărării.

Pe de altă parte, contactat de către ziarul “Adevărul”, Miguel, unul dintre cei doi poliţişti care au participat la arestarea Andreei, în data de 24 octombrie spune: „Am intrat în curtea femeii cu măşti pe faţă, deoarece mirosea îngrozitor de urât”.

Aceeaşi sursă spune că femeia nu a arătat niciun fel de documente de identificare pentru fetiţa româncă, doar un număr de telefon la care au putut fi sunaţi părinţii acesteia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite