Fernando Alonso conduce autobuzul solidarităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fernando Alonso a schimbat vehiculul. A coborât de la volanul bolidului de Formula 1 şi conduce autobuzul solidarităţii. Este vorba despre un autobuz virtual care circulă pe o şosea mai

Fernando Alonso a schimbat vehiculul. A coborât de la volanul bolidului de Formula 1 şi conduce autobuzul solidarităţii.

Este vorba despre un autobuz virtual care circulă pe o şosea mai puţin obişnuită: internetul. Pentru fiecare 10 kilometri virtuali parcurşi, se donează câte un cent pentru şcolarizarea copiilor nevoiaşi.

Aceasta este o campanie a UNICEF ce urmăreşte acumularea cât mai multor  kilometri „parcurşi” prin intermediul e-mailurilor trimise de către cei care intră pe pagina de Internet www.elautobus.org

Distanţa dintre cele două calculatoare care trimit şi, respectiv, primesc e-mail-ul se calculează automat prin intermediul programului „geolocalizare”.

„Cu acest autobuz mi-aş dori să parcurg cât mai mulţi kilometri în jurul lumii şi să ajung la fiecare copil care are nevoie de bani pentru a putea să meargă la şcoală”, a declarat Fernando Alonso.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite