"Fantoma colonelului" i s-a arătat unei românce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Popescu, 43 de ani, originară din Tulcea, bucătăreasă a restaurantului Viandas din Sevilla, a fost una dintre persoanele care au auzit şi au văzut fantoma unui "colonel" care se zice ca

Carmen Popescu, 43 de ani, originară din Tulcea, bucătăreasă a restaurantului Viandas din Sevilla, a fost una dintre persoanele care au auzit şi au văzut fantoma unui "colonel" care se zice ca bântuie imobilul.

"Restaurantul era deschis la parterul clădirii care are trei etaje. Primele semne ale prezenţei "colonelului" s-au primit de la nivelul ultimului etaj, care era închis. Apoi am auzit paşi şi voci la primul etaj, unde ţineam proviziile şi am crezut că cineva ne joacă o farsă, dar, de fiecare dată când mergeam să verificam, nu găseam pe nimeni. Într-o dimineaţă, am văzut o siluetă albicioasă care a trecut prin faţa bucătăriei şi a intrat în baia restaurantului. Nu eram singură în acel moment, ci împreună cu două barmaniţe. Ne-am îndreptat temătoare către uşa băii, dar nu am putut să o deschidem.", îşi aduce aminte Carmen.

La puţin timp, uşa s-a deschis singură, şi persoanele prezente în restaurant au început sa audă o melodie cântată la pian, cu toate că ştiau că nu există niciunul în incinta imobilului.

Restaurantul a fost închis de primăria din Sevilla, pentru ca un grup de oameni de ştiinţă spanioli să poată învestiga aceste întâmplări. În prezent restaurantul Viandas este un punct de referinţă pentru cei care studiază fenomene paranormale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite