FC Vaslui îl vrea pe Tano Vella, de la Cadiz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui este foarte aproape de a-l transfera pe Luciano Tano Vella, un fundaş dreapta argentinian, de 27 de ani, care este legitimat la Cadiz. Conducerea clubului din liga a III-a spaniolă

FC Vaslui este foarte aproape de a-l transfera pe Luciano Tano Vella, un fundaş dreapta argentinian, de 27 de ani, care este legitimat la Cadiz. Conducerea clubului din liga a III-a spaniolă l-a anunţat pe agentul jucătorului să-i caute echipă, deoarece el nu mai intră în planurile băncii tehnice pentru viitorul sezon.

Conform presei spaniole, FC Vaslui se află în tratative foarte avansate cu Cadiz, fiind posibil ca înţelegerea săă meargă în România în acest sfârşit de săptămână pentru a semna noul contract", titreaza ziarul "As". se parefeze în aceste zile. "Logic este ca el s

Intenţia directorului sportiv Julio Peguero, este să-i dea "cartea verde" doar dacă jucătorul renunţă la drepturile financiare pe care le mai are de primit. Tano mai are doi ani de contract cu Cadiz, însă clubul spaniol doreşte să se despartă de el din cauza evoluţiilor neconvingătoare din ultimul timp.

În campionatul trecut, Vella a jucat doar în şase partide, bifând 523 de minute. Foarte puţin în comparaţie cu sezonul 2006-2007, când a evoluat în 30 de întâlniri. Vella a ajuns la Cadiz în urmă cu trei ani, de la formaţia argentiniană Newells Old Boys.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite