Sora româncei găsite la groapa de gunoi: "Sora mea nu s-a băgat singură în container"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia tinerei de 25 de ani găsită duminică la groapa de gunoi din Elda (Alicante) susţine că tânăra era fericită, avea o locuinţă şi nu avea niciun motiv să doarmă în container, aşa cum spun poliţiştii. În plus, din cauza unui defect fizic, Lăcrămioara nici nu ar fi putut ridica singură capacul acestuia.

Flori Saru, sora Lăcrămioarei Saru, tânăra din Gandia găsită moartă la groapa de gunoi din Elda duminică dimineaţa, a explicat că "este imposibil ca sora mea să se fi băgat singură în container", dat fiind că femeia de 25 de ani avea un defect fizic şi nu ar fi avut forţa necesară pentru a ridica singură capacul containerului. "În plus, măsura doar 159 de centimetri şi nu s-ar fi putut băga singură în container", susţine Flori, la fel ca soţul său, Cristobal. Ambii resping ipoteza oferită de poliţişti, cum că Lăcrămioara era "un om al străzii", care s-ar fi introdus în containerul de gunoi pentru a dormi, scrie Levante-EMV.

"Sora mea locuia cu tatăl meu şi, uneori, cu iubitul ei. În plus, şi noi avem casă. Nu ar fi avut, deci, niciun motiv să doarmă pe stradă. Suntem săraci, dar trăim ca o familie normală. Am venit acum 10 ani din România şi suntem perfect integraţi aici. Tatăl meu colectează fier vechi, iar eu am lucrat ca ospătăriţă şi am avut şi alte locuri de muncă. De aceea mă deranjează că se spune ce se spune despre sora mea", a mai spus Flori, care susţine că dacă Lăcrămioara dormea în container, ar fi trezit-o vreun vecin care ar fi venit să arunce gunoiul. "Or asta nu s-a întâmplat!".

Citeşte pe adevarul.es de ce spune sora femeii găsite la groapa de gunoi că Lăcrămioara era fericită şi împlinită şi, deci, fără motive de a dormi pe străzi şi de ce crede Flori Saru că Poliţia a "rezolvat" atât de repede cazul.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite