Douã românce, bătute la ieşirea din liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, dupã încheierea cursurilor de la Liceul din Alcasser-Valencia, douã surori de naţionalitate armeanã pãrãseau încinta instituţiei, pentru a se îndrepta spre casã. La ieşirea din

Vineri, dupã încheierea cursurilor de la Liceul din Alcasser-Valencia, douã surori de naţionalitate armeanã pãrãseau încinta instituţiei, pentru a se îndrepta spre casã. La ieşirea din şcoală, aproximativ 30 de minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, le-au înconjurat, cu scopul de „a-i da ceea ce meritã” surorii mai mari, titreazã cotidianul naţional “El Mundo”.

Poliţia Localã a fost anunţatã de locuitorii din cartier, iar aceştia au ajuns la timp pentru a o salva pe fetiţã din mâinile hoardei de spanioli. De altfel, poliţia a identificat 27 de minori, cu scopul de a fi audiaţi de cãtre Judecãtoria de Minori din Valencia, pentru a descoperi adevãraţii agresori.

În aceeaşi seară, în jurul orei 20.00, alte douã fete de naţionalitate românã şi prietene ale victimei, au fost bãtute de nişte colege de clasã. Însã, româncele au reuşit sã scape din mâinile acestora, înainte ca loviturile sã devinã mai puternice. Singurele care au încercat sã le ajute pe armene au fost tinerele românce, motiv pentru care se bãnuieşte cã au fost atacate în acea dupã-amiazã.

Ricardo Peralta, delegat al Guvernului Spaniol în Comunitatea Valencianã, a declarat cã existã, de câţiva ani, un program de siguranţã în toate centrele şcolare, chiar dacã, „nu se pot evita câteva agresiuni izolate”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite