Două treimi din firmele de construcţii din Castellon au dat faliment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 dintre cele 300 de firme de construcţii ale românilor din Castellon au dat faliment. Imigranţii reprezintă una dintre categoriile sociale cele mai afectate de criza economică

Aproximativ 200 dintre cele 300 de firme de construcţii ale românilor din Castellon au dat faliment. Imigranţii reprezintă una dintre categoriile sociale cele mai afectate de criza economică prin care trece Spania. Acest lucru este evident în domeniul construcţiilor, unde două treimi din firmele înfiinţate de românii din Castellon au dat faliment.

Criza şi-a făcut simţită prezenţa tot mai mult în ultimele şase luni. "Din cele aproximativ 300 de firme de construcţii înfiinţate de români, în prezent mai funcţionează circa 100", a declarat Daniel Ioniţă, preşedintele Centrului Civic Român.

Cele mai afectate sunt firmele mici şi mijlocii, înfiinţate ca o afacere de familie, cu caracter autonom. În aceeaşi situaţie se află constructorii români din toate zonele Spaniei, fiecare lună care trece aducând noi falimente.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite