VIDEO Doliu în trei localităţi, după moartea celor trei români într-un parc de distracţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localitatea în care a avut loc tragedia, precum şi cele în care locuiau cele trei victime mortale ale accidentului, vor ţine doliu astăzi - şi mâine, în cazul localităţii Campo Real, din Madrid - în semn de omagiu adus celor trei români.

Villacanas, oraşul în care a avut loc tragedia, Madridejos, localitate vecină din care era unul dintre cei trei decedaţi, un barman de 21 de ani şi localitatea madrilenă Campo Real, în care locuiau celelalte două victime mortale, doi fraţi de 31 ş 23 de ani, vor ţine doliu astăzi, în semn de omagiu adus victimelor tragediei. Ba chiar în Campo Real zilele de doliu vor fi două, astăzi şi mâine, potrivit doamnei primar a localităţii, Concepcion Guerra, care a declarat că va cere Consiliului Local acest lucru, informează La Vanguardia.

Guerra a explicat că a fost anunţată ieri, în jurul orei 11.00, de primarul din localitatea toledană Villacanas despre teribilul accident. "Primăriţa" din Campo Real susţine că, datorită relaţiilor foarte bune pe care le are localitatea pe care o conduce cu comunitatea de români, se vor ţine două zile de doliu, câte una pentru fiecare dintre cei doi morţi. "Trăiesc de mult timp aici, mai ales unul dintre ei, cel mai mare, care lucrează într-un restaurant", a precizat Concepcion Guerra.

Altfel, proprietarii caruselului Extreme, cel care a provocat moartea celotr trei români şi rănirea gravă a adolescentei de 16 ani, tot de naţionalitate română, au fost chemaţi aseară de Garda Civilă la declaraţii, în cadrul anchetei deschise în urma accidentului mortal. Deşi, din câte se pare, instalaţia era cu aprobările şi licenţele de funcţionare în regulă, anchetatorii încearcă să înţeleagă cum s-a desprins braţul metalic de cabina în care se aflau cei patru români.

image

Foto: Acesta este caruselul care s-a rupt şi a provocat moartea celor trei români (El Pais)

Vezi pe adevarul.es ce au declarat martorii-VIDEO

Citeşte şi:

Toledo: Trei români au murit după defectarea unui carusel dintr-un parc de distracţii

Villacanas va ţine mâine un moment de reculegere pentru românii decedaţi azi noapte

Unul dintre cei trei români morţi azi-noapte în parcul de distracţii, un barman de 21 de ani

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite