Doi români l-au ucis pe bătrânul avut în îngrijire, pentru a-i fura banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu de români a fost arestat în Castellon, după ce Poliţia a descoperit că cei doi l-au strangulat pe octogenarul aflat în grija femeii, pentru a-l jefui de bani şi de bijuterii.

Moartea lui Alfredo B.R., un bătrân de 83 de ani din Castellon, ar fi putut trece neobservată de poliţişti şi ar fi fost considerată moarte naturală, dacă nu ar fi existat în prezent tehnicile avansate utilizate de medicii legişti, care determină cu exactitate cauzele decesului unei persoane. Dată fiind vârsta înaintată a bărbatului, care nu prezenta, aparent, urme de violenţă, precum şi faptul că uşa locuinţei era încuiată cu cheile, totul indica faptul că era un simplu deces din cauze naturale, atât de frecvente în această perioadă a anului între vârstnici, scrie Levante-EMV.

Totuşi, n-a fost aşa. Primele rezultate ale autopsiei nu au lăsat loc de îndoieli şi Poliţia a fost informată rapid că există indicii clare că bătrânul a murit strangulat. Ulterior, agenţii şi-au dat seama că în spatele presupusei crime se afla femeia care îl îngrijea pe bătrân şi partenerul acesteia.

Autopsia a arătat că bătrânul fusese ucis prin strangulare

Poliţia naţională i-a arestat pe amândoi suspecţii, ambii de naţionalitate româână, acuzaţi de omucidere şi de furt cu violenţă. Din câte se pare, arestaţii au mers la locuinţa victimei, de la care femeia avea copii ale cheilor, cu scopul de a-i fura banii şi bijuteriile. Nu s-au mulţumit cu asta, însă, şi l-au asfixiat pe octogenar, care a fost găsit mort, în casă, a doua zi.

Interiorul locuinţei, în perfectă ordine, nu a dat de bănuit poliţiştilor, care nu şi-au dat seama imediat că s-a produs un furt. În plus, moartea bătrânului părea, la prima vedere, survenită din cauze naturale.

Vezi pe adevarul.es ce au arătat rezultatele autopsiei

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite